Biologisch bruisende gefermenteerde theedrank ACALA Premium Kombucha Red Wine Style, 750 ml
Levering duurt 1 – 4 werkdagen *88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Specificaties
ALGEMENE KENMERKEN
AFMETINGEN EN GEWICHT
Video
Over het product
Smaakt als elegante rode wijn.
De “Red Wine Style” heeft smaken die lijken op die van elegante rode wijnen met een gemiddelde body, gemaakt van pinot noir-druiven. De smaak van deze drank berust op de onbetwiste koningin van de bessen – de bosbes.
Door bosbessen met zwarte bessen te combineren, creëerde ACALA het perfecte duo. De toevoeging van Ivan Chai zorgt voor verrukkelijke toetsen van bloemen en abrikozen, terwijl pu-erh deze smaken in evenwicht brengt met behulp van de aardse en houtsmaak die typisch is voor fijne rode Bourgognewijnen.
Smaaktonen:
De basis van deze drank is de voortreffelijke combinatie van donkere bosbessen en rijke zwarte bessen. Tonen van bloemen en eikenhout dragen bij aan de complexiteit van de drank. De textuur van de “Red Wine Style” is fluweelzacht, maar toch goed afgelijnd. Serveer deze drank koud in een rode wijn glas.
Past perfect bij:
– Blauwe kazen, zoals Stilton of romige Brie
– Vegetarische wokgerechten met noedels
– Eendenborst, biefstuk, lamskoteletjes
– Bosbessen kwarktaart
Ingrediënten: Druskininkai bronwater, biologische gefermenteerde thee*, biologisch bosbessensap*, biologisch zwarte bessensap*, biologische vuurkruidenthee*, biologische pu-er thee*, biologische hibiscusthee*, suiker*.
*Geteelt op biologische boerderijen.
Bewaarvoorschrift: op een donkere plaats bewaren, tussen de 2 en 20 °C.
*****
De “ACALA Premium Kombucha” biedt een combinatie van eeuwenoude tradities, de nieuwste technologieën en kennis verkregen van ‘s werelds beste sommeliers. Dit resulteert uiteindelijk in een voortreffelijk verfijnde drank, vol levendige smaken en verfrissende bubbels. De productie van deze kombuchas is gebaseerd op oude methoden waarbij vuur, ongerept bronwater, natuurlijke sappen, heerlijke theesoorten en unieke kruiden worden gebruikt. Bij de tweede gisting van de drank wordt er gebruik gemaakt van technologieën die bij de productie van champagne en wijn worden gebruikt. Jaren van expertise resulteren in unieke aroma’s en smaken, die zachtjes onthuld worden in deze elegante alcoholvrije drank.
Vaak gestelde vragen
Stel uw vraag over het product
Beoordelingen