Blender Wilfa Crush GO BBL-1200B

47.90 -39%

Details

Zeer functioneel en stijlvol, de Wilfa Crush GO BBL-1200 is het apparaat waardoor u van koken gaat houden. Het maakt het bijzonder gemakkelijk om gepureerde soepen, dikke cocktails of crush-ijs te bereiden. Met een vermogen van maximaal 1200 W kunnen zelfs de moeilijkste voedingsmiddelen moeiteloos worden verwerkt. 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Een van de grootste voordelen van deze Wilfa Crush GO BBL-1200 blender is zijn gebruiksgemak. Dankzij de verschillende blend snelheden kunt u optimaal de juiste snelheid voor verschillende voedingsmiddelen selecteren, zodat u elke keer weer kunt genieten van perfecte resultaten. Maar er is meer:

– De garde kan is niet alleen gekalibreerd in milliliters, maar ook in cups. Zo kunt u de slagroom elke keer gemakkelijk verdelen, omdat u het aantal porties al kent.

– Gemakkelijk vullen. U kunt de slagroom ook bijvullen via het deksel van de kan, dat gaat veel sneller.

– Reinigingsprogramma. Het onderhoud van de blender is uiterst eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een beetje water in de blenderkan te doen als u klaar bent met blenden en het reinigingsprogramma in te schakelen. Het enige wat u hoeft te doen is spoelen en het residu weggieten.

Voeg gepureerde soepen en fruit smoothies toe aan uw menu met de Wilfa Crush GO-1200 blender. Kook met gemak en stijl.

Extra informatie

Land van herkomst

Noorwegen

Specification

Soort

Blenders

Fabrikant

Wilfa

Kleur

Zwart

Capaciteit

1.8 l

Vermogen

1200 W

Land van herkomst

Noorwegen

EAN

7044876039552

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blender Wilfa Crush GO BBL-1200B” te beoordelen