AANBIEDING VAN DE WEEK
Trustpilot

Blender Blendtec Designer 725 Gunmetal

Specificaties Over het product
Krijg een offerte
Blender Blendtec Designer 725 Gunmetal
Blender Blendtec Designer 725 Gunmetal
Op voorraad
799.00

Specificaties

Over Blendtec Designer 725 Gunmetal

Wat de Blendtec Designer 725 onderscheidt van de rest zijn de innovatieve, slimme blenderfuncties. Dankzij de SmartBlend technologie, de multi-speed pulse functie, de 100-speed touch slider en het aantrekkelijke design, wordt de Designer 725 gegarandeerd de hoeksteen van uw keuken. 

SMARTBLEND™ TECHNOLOGIE

De Blendtec Designer 725 brengt de unieke SmartBlend-technologie in uw keuken. Het identificeert alle mogelijke problemen – waaronder laadfouten, oververhitting en de zogenaamde luchtzakken – in een oogwenk, en biedt de gebruikers vervolgens mogelijke oplossingen. 

TOUCH SLIDER MET 100 SNELHEDEN EN EEN PULSFUNCTIE MET MEERDERE SNELHEDEN 

Dankzij de 100-speed touch slider, kunt u de snelheid van de blender met uiterste precisie selecteren. Bovendien laat de blender u weten welke snelheid u moet gebruiken voor roeren, hakken, mixen, blenden of pureren. Om een van de beschikbare snelheden extra kracht bij te zetten, drukt u eenvoudig op de Multi-Speed Pulse knop.

6 VOORGEPROGRAMMEERDE MIXCYCLI

De Blendtec Designer 725 is uitgerust met 6 voorgeprogrammeerde blendercycli: één voor smoothies, één voor salsa, één voor ijs, één voor vers sap, één voor hete soepen en één voor het reinigen. Bovendien stelt de blender zelfs extra gebruiksmogelijkheden voor elke cyclus voor, zodat u het meeste uit uw slimme keukenapparaat kunt halen. 

8 JAAR GARANTIE

Alle Blendtec-blenders zijn van onberispelijke kwaliteit. U kunt er gerust op zijn dat u uw blender jarenlang probleemloos zult gebruiken – hij heeft namelijk een fabrieksgarantie van 8 jaar!

***

Blendtec Designer 725 is compatibel met de volgende gepatenteerde Blendtec-potten: “FourSide”, “WildSide+” en “Twister”.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Blendtec Designer 725 Gunmetal reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Blender Blendtec Designer 725 Gunmetal&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter