FEBRUARI TOP
Trustpilot

Blender Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray

Krijg een offerte
Blender Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray
Blender Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray
Op voorraad
599.00

Specificaties

Over Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray

Als er een Blendtec Designer 625 in je keuken staat, dan heb je alles wat je nodig hebt om heerlijke smoothies, snacks, soepen en tal van andere gezonde gerechten te bereiden. En dat niet alleen, het stijlvolle design van deze duurzame blender maakt er ook nog eens een prachtig keukenaccessoire van! 

VERLICHT AANRAAKGEVOELIG BEDIENINGSPANEEL

Deze blender is uitgerust met een verlicht aanraakgevoelig bedieningspaneel, zodat de pictogrammen die erop staan gemakkelijk te lezen zijn. Hier vindt u voorgeprogrammeerde programma’s voor de bereiding van alle meest populaire recepten. Het bedieningspaneel kan met een druk op de knop worden ingeschakeld en schakelt automatisch uit. Het vlakke oppervlak is eenvoudig en gemakkelijk schoon te maken.

SCHUIFKNOP MET ZES SNELHEDEN EN EEN PULSFUNCTIE

Om de snelheid van uw Blendtec Designer 625 aan te passen, beweegt u gewoon uw vinger naar links of rechts over de aanraakgevoelige schuifknop – de producten worden gemengd tot ze de gewenste consistentie hebben bereikt. Er zijn 6 verschillende snelheden beschikbaar, terwijl u met de pulsefunctie snel de intensiteit van het blenden kunt verhogen. 


4 VOORGEPROGRAMMEERDE MIXCYCLI

Er zijn 4 voorgeprogrammeerde mixcycli in de Blendtec Designer 625: één voor smoothies, één voor ijs, één voor verse sappen en één voor warme soepen. Het enige wat u hoeft te doen is een cyclus kiezen en uw “Blendtec” zal overeenkomstig vertragen of versnellen. Met één druk op de knop krijgt u precies het resultaat dat u nodig hebt voor uw favoriete recept. 

8 JAAR GARANTIE

Alle “Blendtec” blenders zijn van onberispelijke kwaliteit. U kunt er gerust op zijn dat u uw blender jarenlang probleemloos zult gebruiken – hij heeft een fabrieksgarantie van 8 jaar!

***

Blendtec Designer 625 is compatibel met de volgende gepatenteerde Blendtec-potten: “FourSide”, “WildSide+” en “Twister”.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Blender Blendtec Designer 625 Polar Slate Gray&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter