INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

Koffiemolen La Pavoni Cilindro

Krijg een offerte
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiemolen La Pavoni Cilindro
Koffiemolen La Pavoni Cilindro
Op voorraad
599.00

Specificaties

Over La Pavoni Cilindro

De La Pavoni “Cilindro” koffiemolen wordt met de hand gemaakt in Milaan, Italië, en is daarom qua productontwerp uniek. De body is gemaakt van verchroomd aluminium en er is een anti-slipbasis aangebracht om de stabiliteit van de koffiemolen te vergroten.

BONENRESERVOIR IN TRITAN

Het bonenreservoir van deze koffiemolen heeft een capaciteit van 600gr. Het materiaal waarvan het gemaakt is – TritanTM – garandeert een BPA-vrij en schokbestendig bonenreservoir. 

PLATTE MALERS VAN GEHARD STAAL 

Platte malers zorgen voor meer gelijkmatige deeltjes in vergelijking met kegelvormige koffiemolens. Gehard staal garandeert een lange levensduur. De diameter van de maler is bijna professioneel en bedraagt 50mm, terwijl de maler zelf in staat is te malen met een snelheid van 1,2-1,6 g/s. 

MICROMETRISCHE MAALINSTELLING

De koffiemolen is voorzien van een instelknop met micrometrische maalinstelling. Deze koffiemolens hebben een oneindig aantal maalstanden, zodat u de maling en dus het extractieproces nauwkeurig kunt afstellen. Dit maakt ze ideaal voor het zetten van espresso. 

LCD-SCHERM

Met behulp van het LCD-scherm kunt u de volgende functies van de koffiemolen regelen: het kiezen van een enkele of dubbele dosering, de tijdsinstellingen regelen, de continu-modus kiezen en de vergrendelfunctie gebruiken. In de continu-modus (die eigenlijk een handmatige dosering is) kunt u tot 60s lang koffie blijven doseren.

 

SCHAKELAAR EN HOUDER VOOR HET MALEN

Met een druk op de schakelaar kunt u op elk moment de maling starten of stoppen. De houder is zo ontworpen dat hij op verschillende soorten portafilters past (hendel en semi-pro). De houder kan in hoogte worden versteld om de afstand tot de koffie-uitloop te vergroten of te verkleinen.

***

La Pavoni, opgericht in 1905 en nu werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Milaan, heeft zich gevestigd als de toonaangevende producent van espressomachines in het hogere marktsegment.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

La Pavoni Cilindro reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen La Pavoni Cilindro&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter