Koffiemolen Eureka Mignon Silent Range Specialità 15bl Matte Black

Uitverkocht

Details

De “Eureka Mignon Specialità” molen combineert een uitzonderlijke maalkwaliteit met een fenomenaal gebruiksgemak. In dit unieke apparaat heeft “Eureka” 55-mm platte bramen gekoppeld aan een traploos maalsysteem dat van onder de motor verstelbaar is, waardoor zowel het schoonmaken als het demonteren een stuk eenvoudiger is geworden. Voor nog meer comfort is de molen uitgerust met een geluidsisolerende metalen behuizing die het geluid van gemalen bonen reduceert tot een ruisend geluid. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u met een programmeerbaar touchscreen eenvoudig uw espressodosering selecteren voor meer nauwkeurigheid.

ESPRESSO & BROUWEN 

Het speciale ontwerp van de bonenmaler, bedacht door “Eureka” ingenieurs, biedt een maaltechniek die geschikt is voor de bereiding van zowel espresso als alle soorten filterkoffie. Geschikt voor dranken bereid met een Turks koffiepotje, moka pot, filterzetmethodes en een Franse pers.    

55 MM GEHARDE STALEN PLATTE BRAMEN 

De 55 mm platte bramen, speciaal ontwikkeld voor barista’s, bieden een uitstekende maalsnelheid en een fenomenale kwaliteit.

NIEUW PROGRAMMEERBAAR TOUCHSCREEN 

Het nieuwe touchscreen met 2 programmeerbare doseringen, totale maalduurcontrole en een continumodus maakt deze molen nog gebruiksvriendelijker. 

STILLE TECHNOLOGIE 

De molen wordt geleverd in een geluidsisolerende behuizing van dik metaal die het geluid van het malen van de bonen tot een fluistering reduceert.

MULTIFUNCTIONELE VORK VOOR “”HANDS-FREE”” HANDELINGEN 

Het apparaat is uitgerust met een nieuwe, veelzijdige, verstelbare “hands-free” vork, geschikt voor elk type filterhouder.

TRAPLOOS MICROMETRISCH REGELSYSTEEM

Dit systeem, gepatenteerd door “Eureka”, garandeert een onvergelijkbare precisie bij het instellen, bespaart u tijd en spaart uw koffiebonen. Het micrometrische systeem met oneindig veel instelpunten garandeert onvergelijkbare maalprestaties en stelt u in staat onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zonder de maalinstelling te verliezen.

ANTIKLONTER & ELEKTROSTATISCH SYSTEEM (ACE)

Het ACE systeem, ontworpen om het ontstaan van klonters te voorkomen en de elektrostatische lading van gemalen koffie te elimineren, is de gemeenschappelijke noemer in elke “Eureka” molen. Dankzij de regulerende werking op de koffie uitstroom, zorgt het ACE systeem voor een onvergelijkbare reinheid en consistentie van de dosering.

“HIGH-SPEED” ONDERHOUD 

De molen is uiterst eenvoudig te onderhouden. Door de mechanische samenstelling van de “Eureka” bramenhouder set, die gedemonteerd kan worden door slechts 9 schroeven te verwijderen, kunnen de bramen snel vervangen en gereinigd worden, en bespaart u veel tijd tijdens dit proces.

PRODUCTIVITEIT

Productiviteit: 1,2-1,8 g/s (espresso) en 1,9-2,5 g/s (brew).

MET DE HAND GEBOUWD IN FLORENCE, ITALIË 

“Eureka” ontwerpt en produceert al sinds 1920 moderne en elegante koffiemolens. Het bedrijf werd in Florence opgericht door Aurelio Conti, begon zijn activiteiten als fabrikant van espressomolens en werd al snel een symbool van uitmuntendheid. Tegenwoordig wil “Eureka”, dankzij zijn internationale en dynamische houding, het meest innovatieve bedrijf in de koffiemolenindustrie worden, het neusje van de zalm op het gebied van maaltechnieken voor elk type koffiebereiding.

Extra informatie

Afmetingen
18 × 12 × 35 cm
Land van herkomst

Italië

Specification

Gewicht
5.6 kg
Afmetingen
18 × 12 × 35 cm
Soort

Koffiemolens

Fabrikant

Eureka

Kleur

Zwart

Garantie

24 maanden

Koffiebonenreservoir

300 g

Type koffiemolen

Staal

Vermogen

310 W

Rotaties per minuut

1350

Diepte

18 cm

Hoogte

35 cm

Breedte

12 cm

Land van herkomst

Italië

EAN

8056746348502

Gewicht

5.6 kg

Diameter van het mes van de koffiemolen (Burr)

55 mm

Type de moulin à café

Elektrisch

Bouw van de koffiemolen

Vlak

Geschikt voor

Espresso, Filter/Pour-over, Universeel

Programmeerbare maalduur

Ja

Voor

Thuis

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiemolen Eureka Mignon Silent Range Specialità 15bl Matte Black” te beoordelen