FEBRUARI TOP
Trustpilot

Elektrische waterkoker Alessi Plisse Black, 1.7 l

Uitverkocht

Levering duurt 1 – 3 dagen *88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Elektrische waterkoker Alessi Plisse Black, 1.7 l
Elektrische waterkoker Alessi Plisse Black, 1.7 l
Op voorraad
90.00

Specificaties

Video

ALESSI | Plissé Collection
ALESSI | Plissé Collection
Plissé - Michele De Lucchi - Kettle

Over Alessi Plisse Water Kettle 1.7L Black

Deze waterkoker, die duidelijk van plastic is, werd ontworpen door Michele De Lucchi. Alleen al de naam van het product – Plissé – verraadt de beeldhouwkunstige aard ervan: als een stof die door een dikke plooi in een driedimensionale vorm wordt omgezet, doet deze waterkoker denken aan een chique jurk, een prachtig object dat door een modeontwerper is gecreëerd.

KENMERKEN / AANBEVOLEN GEBRUIK

– Gemaakt van thermoplastische hars. Om de waterkoker te openen, gebruikt u de knop op het deksel. Onder het handvat van de waterkoker bevindt zich een hendelschakelaar om de waterkoker aan en uit te zetten. 

– De voeding is verborgen: aan de onderkant van de waterkoker zit een kleine opening om de kabel eruit te halen.

– Een lampje op de hendelschakelaar geeft aan wanneer de waterkoker actief is. Zodra het kookpunt is bereikt, schakelt de waterkoker automatisch uit en keert de schakelaar terug naar zijn oorspronkelijke stand. Om de waterkoker uit te schakelen voordat het water begint te koken, tilt u deze gewoon van de voedingsbasis.

– Een in de uitloop verborgen filter voorkomt dat kalkdeeltjes in uw dranken terechtkomen. Het filter kan verwijderd, afgespoeld onder stromend water en teruggeplaatst worden in de uitloop.

– Een MAX-symbool aan de binnenkant van de waterkoker geeft aan hoeveel water de waterkoker maximaal kan bevatten.

– Een veiligheidssysteem schakelt de stroom automatisch uit wanneer er te weinig of geen water in de waterkoker zit, zodat u mogelijke schade kunt voorkomen.

– Het handvat zorgt voor een stevige, comfortabele grip, terwijl de vorm van de schenktuit het schenken vergemakkelijkt.

– De bodem van de waterkoker is thermisch geïsoleerd, wat ervoor zorgt dat de waterkoker, zodra het water het kookpunt heeft bereikt, veilig op elk oppervlak kan worden geplaatst.

– Om de binnenkant van de waterkoker te reinigen, adviseren wij een mengsel van water en azijn te gebruiken. Voor de buitenkant en de voedingsbasis gebruikt u een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

*****

Over “Alessi”

“Het meesterlijke ontwerp moet mensen ontroeren, emoties overbrengen, herinneringen oproepen, verrassen en ingaan tegen de gebruikelijke manier van denken.” – Alberto Alessi

Sinds de oprichting in 1921 heeft Alessi zich geleidelijk ontwikkeld. Het is nu de leidinggevende persoon op het gebied van Italiaans design, bekend en gewaardeerd om zijn vakkundige bemiddeling tussen intrigerende uitingen van creativiteit en de behoeften van de mensen. Alessi streeft ernaar gedurfde creatieve impulsen te vertalen in levensechte voorwerpen die in staat zijn om dromen te vervullen en verlangens te bevredigen.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Alessi Plisse Water Kettle 1.7L Black reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Elektrische waterkoker Alessi Plisse Black, 1.7 l&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter