Draagbaar espresso-apparaat Wacaco Picopresso

115.00 -17%

Details

Ooit afgevraagd hoe uw favoriete koffie zou smaken als hij door een professionele barista gezet zou zijn? Dat hoeft u zich niet meer af te vragen: u kunt nu zelf thuis (of zelfs onderweg!) koffie zetten met de Picopresso, de meest compacte en professionele van de draagbare espressomachines van Wacaco. 

KLEINE MALER, GROTE SMAAK

De espressomachine weegt slechts 350 g en heeft een naked portafilter, zodat u heerlijke, romige espresso direct uit het standaard roestvrijstalen filtermandje van 52 mm en 18 gram ziet stromen. Met deze baanbrekende espressomachine hebt u de controle over uw kopje koffie, thuis en daarbuiten. Het is niet nodig om kwaliteit op te offeren voor draagbaarheid!

ZET ALS EEN PRO

Met “Picopresso” zijn er geen sluiproutes. Elke gebruiker moet de kunst van het handmatig zetten onder de knie krijgen door de juiste maalgraad in te stellen, de gemalen koffie aan te tampen en zijn trektechniek te perfectioneren. Maar deze inspanningen worden uiteindelijk beloond met een authentieke espresso van hoge kwaliteit die kan wedijveren met dranken bereid door high-end machines.

ECHT COMPACT

Ver van het traditionele espresso machine formaat, past de Picopresso in de palm van uw hand. Laat u echter niet misleiden door zijn kleine formaat! Hij beschikt over een indrukwekkend vermogen en is in staat om veel van zijn grote broers te overtreffen.

HEERLIJK DUBBEL SHOT

Neem geen genoegen met middelmatige koffie als je een serieuze kick nodig hebt! Zet een dubbele espresso met de brede roestvrijstalen mand van 52 mm. Het waterreservoir heeft een inhoud van 80 ml. 

UITERST DUURZAAM

Ontworpen om zo betrouwbaar mogelijk te zijn, is de Picopresso de ultieme draagbare espressomachine. Hij is gemaakt van metaal en andere robuuste materialen, en de ambachtelijke kwaliteit is ongeëvenaard.

WAT ZIT ER IN DE SET? 

De volledige set bestaat uit de “Picopresso” zelf, een dubbel filtermandje, een tamper, een schepje, een borsteltje, een verdeelhulpstuk, een trechter, een beschermhoesje, een meertalige gebruiksaanwijzing, een garantiekaart en een Wacacacosticker.

Extra informatie

Afmetingen
7.1 × 7.8 × 10.6 cm
Waterreservoir

80 ml

Druk van de waterpomp

18 BAR

Land van herkomst

China

Specification

Gewicht
0.35000000000000003 kg
Afmetingen
7.1 × 7.8 × 10.6 cm
Soort

Manual espresso makers / Draagbare en Reis koffiezetapparaaten

Garantie

24 maanden

Gebruik van koffiemachines

Gemalen koffie

Waterreservoir

80 ml

Bediening

Handmatig

Druk van de waterpomp

18 BAR

Diepte

7.1 cm

Hoogte

10.6 cm

Breedte

7.8 cm

Land van herkomst

China

EAN

4897066230764

Gewicht

350 g

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

5.00
2 beoordelingen
100%
0%
0%
0%
0%
  1. mayting

    Excellent clever device! I have been using it along with my 1zpresso J-max hand grinder for several weeks and it makes great espressos with a nice thick crema. Note: the workflow can be messy and takes about 8min to make a cup. You do need a quality grinder and freshly roasted beans, but the same goes for other brewing methods.
    Overall: it is ingenious design and fun to use!

  2. Kor-Chie T.

    Delivery went smooth. The product was well packaged and arrived in a good condition. I will recommend your store.

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!