FEBRUARI TOP
Trustpilot

Blender Alessi Plisse Red

Uitverkocht

Levering duurt 1 – 4 werkdagen *88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Blender Alessi Plisse Red
Blender Alessi Plisse Red
Op voorraad
165.00

Specificaties

Video

ALESSI | Plissé Collection
ALESSI | Plissé Collection
ALESSI | Plissé Blender

Over Alessi Plisse Blender Red

In 2018 creëerde Michele De Lucchi de “Plissé” waterkoker, waarvan de uitgesproken plastic en beeldhouwkundige vorm al snel de aandacht van het publiek trok. Met zijn geplooide ontwerp dat doet denken aan een chique jurk, vestigde de “Plissé” zich al snel als het nieuwe icoon van het Italiaans design. De Lucchi blijft de expressieve mogelijkheden onderzoeken van een oppervlak dat gevormd wordt door talrijke dichte plooien en heeft een kleine collectie huishoudelijke apparaten gecreëerd, naast de oorspronkelijke waterkoker een citruspers, een mixer, een broodrooster en een staafmixer.

KENMERKEN / AANBEVOLEN GEBRUIK

– De basis is gemaakt van thermoplastisch hars, terwijl de mengbeker, het handvat en het deksel van PCTG zijn gemaakt. PCTG is een bijzonder hoogwaardige thermoplast: het is glanzend en licht, maar tegelijkertijd uiterst veerkrachtig. Het heeft superieure thermische eigenschappen, is BPA-vrij en 100% recycleerbaar.

– De mengbeker heeft een vierkante vorm en een handig handvat, waardoor dit apparaat eenvoudig en veilig te hanteren is. De maximale inhoud van de mengbeker is 1,5 liter en het is zo ontworpen dat vloeistoffen met uiterste precisie en zonder morsen kunnen worden uitgeschonken. Er is ook een siliconen afdichting en een handige maatdop.

– Na gebruik kan het ingebouwde snoer opgerold en verborgen worden onder de blender.

– De rotatie van het mes kan worden ingesteld op vijf verschillende snelheden.

– Een speciale pulsknop kan worden gebruikt om de mengsnelheid te verhogen.

– De blender is uitgerust met twee veiligheidssensoren die het mechanisme blokkeren wanneer de mengbeker niet goed is geplaatst of het deksel niet correct is gesloten. Dit zorgt ervoor dat de blender alleen wordt gebruikt onder omstandigheden van maximale veiligheid.

– De basis is antislip, waardoor stabiliteit tijdens het gebruik verzekerd is.

– De blender is bijzonder gemakkelijk te reinigen. Voor een betere hygiëne kunnen de mengbeker en de messen van elkaar worden gescheiden. Voor het reinigen van de blender raden wij aan een natte spons en een niet-schurend reinigingsmiddel te gebruiken.

– Vermogen: 700 W.

*****

Over “Alessi”

“Het meesterlijke ontwerp moet mensen ontroeren, emoties overbrengen, herinneringen oproepen, verrassen en ingaan tegen de gebruikelijke manier van denken.” – Alberto Alessi

Sinds de oprichting in 1921 heeft Alessi zich geleidelijk ontwikkeld. Het is nu de leidinggevende persoon op het gebied van Italiaans design, bekend en gewaardeerd om zijn vakkundige bemiddeling tussen intrigerende uitingen van creativiteit en de behoeften van de mensen. Alessi streeft ernaar gedurfde creatieve impulsen te vertalen in levensechte voorwerpen die in staat zijn om dromen te vervullen en verlangens te bevredigen.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Alessi Plisse Blender Red reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Blender Alessi Plisse Red&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter