AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
Left time
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE MAAND
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €39 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Accepteren jullie retourzendingen?

Als een belangrijk deel van onze waardeketen bieden we een 14 dagen retourbeleid. Houd er wel rekening mee dat het artikel dat u wilt terugsturen in nieuwstaat/ongebruikte staat moet zijn. U kunt de goederen bekijken zoals u dat in een winkel zou doen, maar om een volledige terugbetaling te krijgen mag u ze niet gebruiken, installeren of combineren met andere goederen zodat ze onafscheidelijk worden.

U krijgt uw geld terug als het product naar ons magazijn is teruggekeerd en we de toestand ervan hebben beoordeeld (het moet in de originele verpakking geleverd worden, met alle onderdelen en accessoires inbegrepen). Als u een terugbetaling wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via hello@coffeefriend.nl.

Zodra u bevestiging heeft gekregen van onze medewerker van de klantendienst, moet het artikel dat u wilt terugsturen binnen 7 dagen naar Coffee Friend worden gestuurd. Houd er rekening mee dat de verzendkosten die u maakt bij het verzenden van dit pakket niet in de terugbetaling zijn inbegrepen. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel in ongeschikte staat naar ons wordt teruggestuurd, kunnen we het terug te betalen bedrag voor de beschadigde artikelen verminderen.

Is dit antwoord nuttig? 0 0