MEI TOPPER
Trustpilot

Mokito koffiebonen

Filters

Show:

Filters
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties

De chocolade heeft een grijzige kleur – wijst dit erop dat de chocolade bedorven is?

Kwaliteitschocolade is uiterst gevoelig voor temperatuurschommelingen. Wanneer een temperatuur van 18 °C of hoger wordt bereikt, begint de chocolade te smelten, waardoor zich cacaoboterkristallen vormen. Door dit natuurlijke proces raakt de chocolade bedekt met grijsgekleurde resten, maar de kwaliteit ervan wordt nog steeds als goed beschouwd en de smaak van de chocolade wordt er niet door beïnvloed. Hoe hoger de temperatuurschommelingen zijn, des te waarschijnlijker is het dat de chocolade van kleur verandert. Dit is vooral zichtbaar in de zomer, wanneer binnenshuis airconditioners worden gebruikt of wanneer de chocolade, om smelten te voorkomen, in de koelkast wordt bewaard en vervolgens weer op kamertemperatuur wordt gebracht.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat is het verschil tussen pure, melk en witte chocoladebestanddelen?

Pure chocolade (zonder toevoegingen) wordt gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker en emulgatoren. Aan melkchocolade worden magere melkpoeder en melkvet toegevoegd. Witte chocolade daarentegen bevat helemaal geen cacao. Hij wordt gemaakt van suiker, cacaoboter, magere melkpoeder en een emulgator.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Wat maakt Galler chocolade bijzonder?

Galler chocolade wordt sinds 1976 gemaakt en wordt beschouwd als een van de beste chocolades in heel België. Het succes van deze chocolade, zowel in België als in de rest van de wereld, is te danken aan zijn producten van hoge kwaliteit, zijn exclusieve recepten en zijn verantwoordelijke manier van zaken doen. Alle grondstoffen voor Galler chocolade worden volgens de Fairtrade normen gekocht - tegen een eerlijke prijs en alleen van die cacaoplantages die de mensenrechten respecteren. De recepten van Galler chocolade vallen op door hun uitzonderlijke combinaties. Ze bevatten geen palmolie en de hoeveelheid suiker is beperkt tot het minimum dat nodig is om een goede dikte te verkrijgen. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen en heeft zijn weg al gevonden naar de harten van onze klanten. Voor het dagelijkse dessert - chocoladerepen met verschillende vullingen (pistachenoten, noten, enz.), voor een koffiepauze met collega's - chocoladetabletten (75 - 85% pure chocolade, limoen en pure chocolade of combinaties van framboos en witte chocolade). Voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag of gewoon als geschenk zonder speciale gelegenheid - de altijd favoriete Galler sets. We hebben één unieke eigenschap van Galler chocolade opgemerkt - klanten komen altijd terug om opnieuw te kopen...

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder

Hoe kunt u bepalen of de chocolade van goede kwaliteit is?

Kwaliteitschocolade heeft altijd een beetje glans. Vooral wanneer het om pure chocolade gaat. Hoe matter de chocoladereep lijkt te zijn, hoe meer suiker hij bevat. Een andere manier om kwaliteitschocolade te herkennen zonder hem te proeven is door er een stuk af te breken. Als u een chocolade van hoge kwaliteit gekocht of cadeau gekregen heeft, moet hij in grote stukken breken en bijna niet verkruimelen. Een ander kenmerk van kwaliteitschocolade is de oplosbaarheid. Door de natuurlijke oliën die hij bevat, smelt chocolade snel als u deze in uw handen houdt, maar als deze in de mond zit wordt hij stroperiger en laat rijke, lang aanhoudende smaken achter. u moet bij het proeven van chocolade niet veel zoetheid of bitterheid proeven. Deze smaken moeten samen in evenwicht zijn. Als het om donkere chocolade gaat - kan de kwaliteit ervan onderscheiden worden door de bitterheid, zoetheid en lichte fruitigheid die zich met elkaar vermengen wanneer u de chocolade in de mond stopt.

Is deze opmerking nuttig?
Meer informatie Toon minder