Filterhouder met doorstroomregeling voor AeroPress koffiezetapparaten

27.99 -11%

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).

Details

Verbeter uw zetritueel met de nieuwe filterhouder met doorstroomregeling! Dit innovatieve accessoire maakt gebruik van een klepje met drukregeling om het druppelen tegen te houden en de controle over het zetproces te maximaliseren. Deze houder past perfect op de AeroPress Original, AeroPress Go en AeroPress Clear, en kan gebruikt worden met metalen en papieren filters. Nu kunt u voor een espresso-achtig crèmelaagje zorgen en experimenteren met grover gemalen koffie! Niet compatibel met het AeroPress XL koffiezetapparaat. 

VOLLEDIGE CONTROLE 

Bevestig de filterhouder met doorstroomregeling op uw koffiezetapparaat om het druppelen tegen te houden, de bereidingstijd te verlengen en grovere maling te kunnen gebruiken.

CRÈMELAAGJE IN ESPRESSOSTIJL

In combinatie met een papieren filter en donker gebrande koffie creëert de filterhouder met doorstroomregeling een heerlijk espresso-achtig crèmelaagje.

FLEXIBILITEIT

De filterhouder met doorstroomregeling kan gebruikt worden met roestvrijstalen filters en papieren microfilters van Aeropress (of zelfs met beide tegelijk!) om een verscheidenheid aan heerlijke smaken te creëren. (LET OP: de filters worden apart verkocht).

COMPATIBILITEIT

Compatibel met AeroPress Original, AeroPress Go en AeroPress Clear. NIET compatibel met de AeroPress XL. Het gebruik van de filterhouder met doorstroomregeling met AeroPress Original koffiezetapparaten die vóór 2014 zijn gemaakt, wordt afgeraden: dit komt door een verandering in het materiaal die de pasvorm van de filterhouder met doorstroomregeling kan beïnvloeden. 

REINIGING

De filterhouder kan gereinigd worden door deze even af te spoelen. U kunt het ook schoonmaken in het bovenste rek van uw vaatwasser.

Extra informatie

Land van herkomst

Verenigde Staten van Amerika

Specification

Gewicht
0.05 kg
Soort

Deksels voor koffiebonen- en waterreservoirs

Fabrikant

Aeropress

Extra features

Vaatwasserbestendig

Land van herkomst

Verenigde Staten van Amerika

EAN

085276081892

Gewicht

50 g

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterhouder met doorstroomregeling voor AeroPress koffiezetapparaten” te beoordelen