Siemens EQ.700

Filter
Prijs
Merken
Soort
Koffiebonenreservoir
Soort bediening
Smart app
Opgeslagen gebruikersprofielen
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Type de moulin à café
Type koffiemolen
Bouw van de koffiemolen
Geschikt voor
Voor
Serie
Serie
Hoeveelheid
Merken
Ingebouwde koffiemolen
Aantal drankjes
Capaciteit van de moka koffiepot
Houdt warmte vast gedurende
Portiekeuze voor koffie met melk
Portieselectie voor zwarte koffie
Methode van decaffeïneren
Capaciteit
Door de gebruiker aangemaakte recepten
Soort
Soort
Soort
Arabica koffiesoort
Drankenrecept
PID temperatuurregelaar
Soort chocolade
Cycli
Drukmeter
Dranken met melk
Portiegrootte
Scherm
Functies
Aantal bonenreservoirs
Watertank
Koffiecapsule bevat
Heetwaterpijp
Kopjesverwarmer
Extra kenmerken
Melkreservoir
Eigenschap
Proces
Aantal producten in de set
Soort
Soort
SCA-score
Acties
2 artikelen

Over de Siemens EQ700 koffiemachines

Met de toenemende aanwezigheid van geautomatiseerde technologie in ons dagelijks leven, is het geen verrassing dat koffiemachines ook steeds geavanceerder en verfijnder worden. De Siemens koffiemachines zijn ontworpen om het koffiezetproces te automatiseren, zodat koffieliefhebbers thuis gemakkelijker en gebruiksvriendelijker van kwalitatieve drankjes kunnen genieten. Een dergelijke technologische vooruitgang is zeker te zien in de Siemens EQ700 serie.

Eigenschappen van de Siemens EQ700 koffiemachines

Intuïtieve en eenvoudige bediening. Met Siemens ligt de wereld aan uw voeten! Bedien uw Siemens koffiemachine EQ 700 moeiteloos dankzij het iSelect touch-scherm, dat ontworpen is om een geheel nieuwe wereld van smaken en aroma’s uit verschillende hoeken van de wereld te openen.

Ruime keuze aan dranken. De coffeeWorld functie brengt de smaken van Spanje, Italië, Zwitserland en een heleboel andere landen rechtstreeks naar uw kopje. Met een Siemens volautomatische koffiemachine, kunt u tot 30 drankrecepten ontdekken: de meeste, zoals ristretto, flat white, Wiener Melange en andere, zijn direct beschikbaar in het apparaat, terwijl andere dranken toegankelijk zijn via de app.

Ontdek nieuwe smaken. De aromaSelect functie is gemaakt voor mensen die graag met verschillende smaken experimenteren. Pas de smaak van uw drank aan door de aroma-instellingen aan te passen: kies een milde, gebalanceerde of uitgesproken aroma. Bovendien beschikt het Siemens koffiezetapparaat EQ 700 over speciale sensoren die de hoeveelheid gemalen bonen voor elke drank aanpassen, afhankelijk van de huidige parameters (portiegrootte en sterkte) en het geselecteerde type drank.

Koffiemachine met koffiemolen. Een Siemens apparaat maalt uw bonen gelijkmatig, zodat alle smaken zich kunnen ontwikkelen. Het is belangrijk om te vermelden dat de koffiemolens uit deze serie keramisch zijn, waardoor ze duurzamer zijn dan stalen koffiemolens.

Slimme functies en een eenvoudig onderhoud. Wie zegt dat u geen koffie kunt zetten terwijl u in bed ligt? In feite kunt u uw Siemens EQ700 koffiemachine van overal bedienen zolang u een smartphone bij u heeft. Deze apparaten zijn ook gemakkelijk te onderhouden: het melksysteem wordt volledig automatisch gereinigd. Bovendien zorgt de eenvoudig te verwijderen zeteenheid voor het hoogste niveau van hygiëne, garandeert het een constant uitstekende smaak en verlengt het de levensduur van het apparaat.

Siemens koffiemachine EQ 700 modellen

In ons assortiment vindt u twee soorten Siemens EQ700 koffiemachines: De EQ700 Classic en EQ700 Integral. Hieronder kunt u de verschillen tussen deze modellen bekijken:

Siemens EQ700 Classic koffiemachine

Naast de handige functies die in het vorige hoofdstuk zijn besproken, biedt het Siemens EQ 700 Classic TP705R01 model een elegant ontwerp. Dit is een koffiemachine met melkopschuimer, dus een romige cappuccino, latte of andere op melk gebaseerde dranken worden met één druk op de knop bereid en smaken gegarandeerd elke keer weer perfect. U kunt ook individuele drankvoorkeuren opslaan en een lijst met maximaal 10 favorieten aanmaken. U hoeft alleen maar de gewenste koffiesterkte, de portiegrootte, het smaakprofiel of hoeveelheid melk te selecteren en deze op te slaan.

Siemens EQ 700 Integral espresso volautomaat koffiemachine

De Siemens EQ 700 Integral TQ705R03 koffiemachine is uitgerust met een geïntegreerd melkreservoir dat in de koelkast bewaard kan worden wanneer het niet gebruikt wordt om ruimte te besparen en uw melk altijd koel te houden. Met dit model kunnen gebruikers tot 20 individuele koffierecepten opslaan.

Hulp nodig?

Als u op zoek bent naar nieuwe zetervaringen, dan zijn de Siemens EQ700 koffiemachines zeker een goede keuze. Het enige waar u nog over na moet denken is welk model het best bij uw dagelijkse routine past: of het uitgerust moet zijn met een melkopschuimer of een geïntegreerd melkreservoir. Als u meer wilt weten over dit merk, bekijk dan de rest van de Siemens koffiemachines in ons assortiment. Als u niet precies weet voor welk merk u moet kiezen of als u zich afvraagt welk type van volautomatische koffiemachines het beste bij u past, neem dan contact met ons op voor hulp. Onze Coffee Friends geven u waardevol advies en helpen u om uw nieuwe persoonlijke thuisbarista te vinden!