AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
AANBIEDING VAN DE MAAND
Left time
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

AANBIEDING VAN DE MAAND
Wereldwijde verzending & gratis retourneren

vanaf €39 tot bij u thuis

9.3/10 klantbeoordeling

voor service en kwaliteit

1 mln.+ tevreden klanten

over de hele wereld

150+ koffie-professionals

staan klaar om u te helpen

Aanbieding van de maand
Koffiebonen Caprissimo Italiano Tot 45% goedkoper

Koop meer en geniet langer van heerlijke koffie terwijl u minder betaalt

Limited time offer
 • 00

  D.

 • 00

  u.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

Tot -45% korting

Over de Caprissimo Italiano koffiebonen

De Caprissimo "Italiano" komt rechtstreeks van een Italiaanse branderij en bestaat uit 100% arabica bonen afkomstig uit verschillende continenten en landen: Brazilië, Mexico, India en Ethiopië. De natuurlijke aroma's van karamel, likeur en cacao zullen de echte liefhebbers van Italiaanse koffie zeker bekoren.

OORSPRONG

Brazilië, Mexico, India, Ethiopië

KOFFIESOORT

100% arabica bonenmelange

ROOSTERNIVEAU

Medium

SMAAKTONEN

Karamel, Likeur, Cacao

Veelgestelde vragen

Als u nog niet zeker weet of het aankopen van een koffieset wel echt de moeite waard is, kunnen onze antwoorden op de meest gestelde vragen u misschien helpen om te beslissen.

Als u een koffieset koopt, kunt u meer koffie kopen voor een lagere prijs en er dus langer van genieten.

In tegenstelling tot de meeste voedingsproducten, heeft koffie niet echt een houdbaarheidsdatum. Fabrikanten geven echter meestal de aanbevolen houdbaarheidsdatum aan - tot dat moment behoudt de koffie zijn aroma en smaak volledig. Dit ligt meestal tussen 12 en 18 maanden na de datum van branding.

Koffie moet op een droge, koele plaats, uit de buurt van direct zonlicht bewaard worden. Het gebruik van speciale vacuüm-koffiebewaardozen is ook een goed idee - die beschermen uw koffie tegen de effecten van zon, vochtigheid en lucht, en houden deze dus langer vers.

Dat hangt allemaal af van de hoeveelheid koffie die u gebruikt voor het zetten van één kopje. In het algemeen is voor het bereiden van één kopje koffie ongeveer 10 gram koffie nodig. Met 1kg bonen kunt u dus ongeveer 100 kopjes koffie zetten. Als u de neiging heeft om een dubbele portie koffie te gebruiken voor één kopje koffie, kunt u dit aantal halveren.

Houd met de volgende dingen rekening wanneer u koffie kiest:

1. De koffiesoort. Als u op zoek bent naar subtiele smaken, kies dan 100% arabica melanges. Als u een fan bent van intense smaken, ga dan voor arabica en robusta melanges. Als u op zoek bent naar echt uitzonderlijke, gastronomische ervaringen, moet u zeker eens koffie van single-origin proberen.
2. De regio waar de koffie wordt verbouwd. Als u het meest houdt van traditionele koffiesmaken, zijn Zuid-Amerikaanse of Aziatische koffiesoorten zeer waarschijnlijk het meest geschikt voor u. Liefhebbers van fruitige, bessige, exotische tonen zullen niet teleurgesteld worden door koffiesoorten uit Afrika en Midden-Amerika.
3. De verwerkingsmethode. Als u besloten heeft om koffie van één bepaalde herkomst te kopen, moet u niet vergeten rekening te houden met de verwerkingsmethode: droog verwerkte koffie is zoeter en sappiger, terwijl de gewassen methode de bonen fruitigheid, levendigheid en een zekere zuiverheid van smaak geeft.
4. Het niveau van branding. Hoe donkerder de branding van de bonen, hoe dichter hun smaak bij die van de klassieke Italiaanse koffie komt, die gekenmerkt wordt door intensiteit en bitterheid. Hoe lichter de branding, hoe meer fruitige, bessige tonen er in de smaak van de koffie waar te nemen zijn.
5. De smaaktonen. Een koffie kiezen op basis van de overheersende smaaktonen en de smaakbeschrijving is waarschijnlijk de eenvoudigste manier om een beslissing te nemen. Welke combinatie ziet er op dit moment voor u aantrekkelijke uit: chocolade, cacao en karamel, of bosbessen, zwarte bessen en vanille?