AANBIEDING VAN DE WEEK
Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot

Koffiemolen Baratza “Sette 270”

Specificaties Over het product
Hoeveelheid
-2%
429.00 419.00
Vragen over het product

Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Koffiemolen Baratza “Sette 270”
Koffiemolen Baratza “Sette 270”
Op voorraad
-2%
429.00 419.00

Specificaties

Over het product

De Baratza koffiemolenserie “Sette” is uitgerust met een revolutionaire technologie, die een nieuwe standaard aangeeft voor eenvoud, efficiëntie en duurzaamheid.

Deze koffiemolen is ontworpen en vervaardigd om nog efficiënter te werken in vergelijking met koffiemolens van vergelijkbare grootte. Hij heeft een micro/macro instelling, die handig is bij het kiezen van een specifieke maalgraad, en met drie programmeerbare instellingen voor de dosering.

Unieke, aanpasbare houder waarmee u koffie direct in een portafilter, gemalen koffiereservoir, of zelfs direct in een koffiezetapparaat naar keuze kunt malen. De houder is geschikt voor portafilters met een diameter van 49 mm tot 58 mm.

Het comfortabele bedieningspaneel aan de voorzijde heeft een LED-scherm en drie programmeerbare knoppen. De micro-instelling met 9 indicatoren maakt het zeer eenvoudig om de hoeveelheid koffie voor een perfecte espresso te selecteren, en de macro-instelling met 30 stappen maakt het mogelijk om koffie te malen voor elke drank, van espresso tot handmatig zetten.

Deze koffiemolen is geschikt voor thuisgebruik, kantoren, kleine cafés of bars. De maler is gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap, waardoor het onderhoud van deze koffiemolen ongelooflijk eenvoudig is. Het koffiebonenreservoir kan 300 g tot 400 g koffiebonen bevatten.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen Baratza “Sette 270”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter