11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Waterkokers

Prijs
Merken
Type koffie
Regio van herkomst koffie
Roosterniveau
Koffiefunctie
Soort koffiebonen
Bereidbare recepten
Gebruik van koffiemachines
Capsules geschikt voor
Type melksysteem
Type koffiemachine
Type
Soort koffie
Filter 
Sorteer
Filter 

Getoonde 1-24 resultaten van 36 totale resultaten.

The Coffee Mate offers a wide range of high-quality kettles. Kettles of different styles and design will not only prepare hot water, but also decorate your home.

De chocolade heeft een grijzige kleur – wijst dit erop dat de chocolade bedorven is?

Kwaliteitschocolade is uiterst gevoelig voor de veranderingen van de temperatuur.…
Meer informatie

Kwaliteitschocolade is uiterst gevoelig voor de veranderingen van de temperatuur. Bij een temperatuur van 18 °C of hoger begint de chocolade te smelten en dit induceert de vorming van cacaoboterkristallen. Door dit natuurlijke proces raakt de chocolade bedekt met grijs gekleurde resten, maar de kwaliteit wordt nog steeds goed geacht en de smaak van de chocolade wordt er niet door beïnvloed. Hoe groter de temperatuurschommelingen zijn, hoe waarschijnlijker het is dat de chocolade van kleur verandert. Dit is vooral zichtbaar in de zomer, wanneer binnenshuis airconditioners gebruikt worden of wanneer om smelten te voorkomen de chocolade in de koelkast bewaard wordt en er dan weer uitgehaald wordt om op kamertemperatuur te komen.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat is het verschil tussen pure, melk en witte chocoladebestanddelen?

Pure chocolade (zonder toevoegingen) wordt gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker…
Meer informatie

Pure chocolade (zonder toevoegingen) wordt gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker en emulgatoren. Aan melkchocolade worden magere melkpoeder en melkvet toegevoegd. Witte chocolade daarentegen bevat helemaal geen cacao. Hij wordt gemaakt van suiker, cacaoboter, mager melkpoeder en een emulgator.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat maakt Galler chocolade bijzonder?

Galler chocolade wordt sinds 1976 gemaakt en wordt beschouwd als…
Meer informatie

Galler chocolade wordt sinds 1976 gemaakt en wordt beschouwd als een van de beste chocolades in heel België. Het succes van deze chocolade, zowel in België als in de rest van de wereld, is te danken aan zijn producten van hoge kwaliteit, zijn exclusieve recepten en zijn verantwoordelijke manier van zaken doen. Alle grondstoffen voor Galler chocolade worden volgens de Fairtrade normen gekocht - tegen een competitieve prijs en alleen van die cacaoplantages die de mensenrechten respecteren. De recepten van Galler chocolade vallen op door hun uitzonderlijke combinaties. Ze bevatten geen palmolie en de hoeveelheid suiker is beperkt tot het minimum dat nodig is om een goede consistentie te verkrijgen. Het assortiment is zorgvuldig uitgekozen en heeft zijn weg al gevonden naar de harten van onze klanten. Voor het dagelijkse dessert - chocoladerepen met verschillende vullingen (pistachenoten, noten, enz.), voor een koffiepauze met collega's - chocoladetabletten (75 - 85% pure chocolade, limoen en pure chocolade of combinaties van framboos en witte chocolade). Voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag of gewoon als geschenk zonder speciale gelegenheid - de altijd favoriete Galler sets. We hebben één unieke eigenschap van Galler chocolade opgemerkt - klanten komen altijd terug om hem opnieuw te kopen...

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kun je bepalen of de chocolade van goede kwaliteit is?

Kwaliteitschocolade heeft altijd een beetje glans. Vooral als het om…
Meer informatie

Kwaliteitschocolade heeft altijd een beetje glans. Vooral als het om pure chocolade gaat. Hoe matter de chocoladereep lijkt te zijn, hoe meer suiker hij bevat. Een andere manier om kwaliteitschocolade te herkennen zonder hem te proeven is door een stuk te breken. Als je een chocolade van hoge kwaliteit gekocht of cadeau gekregen hebt, moet hij in grote stukken breken en bijna niet verkruimelen. Een ander kenmerk van kwaliteitschocolade is de oplosbaarheid. Door de natuurlijke oliën die hij bevat, smelt chocolade snel als je hem in de handen houdt, maar als hij in de mond zit wordt hij stroperiger en laat rijke, lang aanhoudende smaken achter. Je moet bij het proeven van chocolade niet veel zoetheid of bitterheid voelen. Deze smaken moeten samen in evenwicht zijn. Als het om donkere chocolade gaat - kan de kwaliteit ervan onderscheiden worden door de bitterheid, zoetheid en lichte fruitigheid die zich met elkaar vermengen als je de chocolade in de mond stopt.

Was het nuttig?
Toon minder

Witte, rode en andere thee – wat verbindt ze en hoe verschillen ze?

Witte thee wordt, net als zwarte of groene thee, gemaakt…
Meer informatie

Witte thee wordt, net als zwarte of groene thee, gemaakt van dezelfde camellia sinensis theebladeren. Voor de productie ervan worden heel jonge boomblaadjes of zelfs knoppen gebruikt en er is bijna geen fermentatieproces. Daarom wordt deze thee beschouwd als een van de gezondste en de meest natuurlijke. Witte thee heeft een uiterst milde smaak en een kalmerend effect omdat er bijna geen cafeïne in zit. In tegenstelling tot de eerder genoemde theesoorten worden voor het maken van rode thee de Aspalathus linearis bladeren gebruikt en het voornaamste land van herkomst is Zuid-Afrika. Rode thee (ook wel Rooibos genoemd) kan rijk zijn aan vitamines en andere nuttige stoffen - calcium, fluor, zink, ijzer, magnesium, vitamine A, E en P. Bovendien heeft het een sterk effect op de intestinale microflora en helpt het de spijsvertering, zodat het wordt aanbevolen voor mensen die willen afvallen of spijsverteringsziekten hebben. Het is in de wereld aanvaard om plantaardige dranken in twee soorten te verdelen - koffie en thee. Men zegt dat alles wat we verzamelen, drogen en roosteren voor gebruik - later koffie wordt (eikel, wortel, koffieboon of zelfs paardenbloemwortel), terwijl al het andere - waar alleen rauwe of gedroogde grondstoffen voor gebruikt worden, aan thee toegeschreven wordt. Daarom is de Chinese term "thee" geschikt voor alle afkooksels van planten (kamille, lindebloesem, eikenschors, enz.)

Was het nuttig?
Toon minder

Wat maakt groene thee uniek?

Hoewel groene thee van dezelfde camellia sinensis theebladeren gemaakt wordt…
Meer informatie

Hoewel groene thee van dezelfde camellia sinensis theebladeren gemaakt wordt als zwarte thee, is de fermentatie ervan veel geringer. De methode van het stomen van theebladeren is heel gebruikelijk in Japan, waardoor thee (Sencha, Genmaicha) van oorsprong uit dit land een helderder groene kleur heeft. Chinese thee daarentegen (Gunpowder, Longjing) wordt in een speciale pan gedroogd. Er is nog een andere soort Chinese thee - Puer. De bereidingswijze ervan is anders dan die van alle andere theebereidingen want de geoogste bladeren worden vochtig geperst en pas later gedroogd. De positieve effecten die juist deze thee op het lichaam heeft, worden beschouwd als een van de sterkste van alle groene theeën. Hoewel groene thee als gezonder wordt beschouwd, zeggen deskundigen dat het allemaal afhangt van de kwaliteit van de thee en hoe hij bereid wordt. Groene thee bevat iets minder cafeïne, is rijk aan vitamines als B2, C en foliumzuur. Om alle positieve eigenschappen van deze thee te verkrijgen en de sterkste smaak te ervaren, is het aan te bevelen hem te zetten met water dat niet heter is dan 80 ° C.

Was het nuttig?
Toon minder

Wat is het weten waard over zwarte thee?

Zwarte thee wordt gemaakt van camellia sinensis theebladeren. Het is…
Meer informatie

Zwarte thee wordt gemaakt van camellia sinensis theebladeren. Het is de meest gefermenteerde thee omdat ze na het plukken lang te drogen worden gelegd en zo een donkerbruine kleur en een uiterst rijke smaak krijgen. Vergeleken met andere theesoorten bevat zwarte thee de grootste hoeveelheid cafeïne en is het de populairste in de wereld. Vaak wordt zwarte thee gebruikt als basis voor het maken van theemengsels. De smaak van zwarte thee kan beïnvloed worden door de soort (Darjeeling, Asaam, Ceylon) of door de toevoegingen die gebruikt worden om de kenmerkende smaak te verkrijgen. Earl Grey, bijvoorbeeld, is een mengsel van zwarte thee en bergamot, en de wereldberoemde "English breakfast" thee is een evenredige combinatie van Asaam, Ceylon en Keniaanse thee.

Was het nuttig?
Toon minder

Hoe kun je thee van goede kwaliteit onderscheiden van thee van slechte kwaliteit?

De gemakkelijkste manier om de kwaliteit van een thee te…
Meer informatie

De gemakkelijkste manier om de kwaliteit van een thee te herkennen is als hij los of niet gemalen is. Als de thee heel snel tot een poeder breekt nadat je hem tussen je vingers gewreven hebt, betekent dit dat hij bij een heel hoge temperatuur gedroogd is of dat hij vrij oud is. Zulke thee zal zeker niet van de hoogste kwaliteit zijn. De thee moet een aangenaam aroma afgeven telkens als de verpakking geopend wordt. Als het aroma zwak of scherp is zal de smaak ook slecht zijn. Thee van hoge kwaliteit kan van nature zoet zijn, zuur of een fruitige bitterheid hebben. Zulke thee heeft geen andere toevoegingen nodig - zoals citroen, suiker of andere. Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete theesoort te kiezen en ervan te genieten. Ook de verpakking van thee is erg belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit van de thee is, hoe groter de kans dat hij gemalen, los en in een uiterst luchtdichte verpakking verpakt is. Als de thee van goede kwaliteit is zal bij overgieten met water het volume van de thee 3-4 maal toenemen; zulke thee wordt dus zelden in theezakjes verpakt. Als je echter voor thee in zakjes gaat, moet je op de materialen waarvan ze gemaakt zijn letten. Zijden theezakjes voegen het minste extra smaak aan de thee toe, dus om van thee van goede kwaliteit te genieten kies je er een die in zulke zakjes is verpakt.

Was het nuttig?
Toon minder